Systém povrchové úpravy střech Elite MAT – vysoká odolnost za skvělou cenu

Společnost Lindab, která je dlouholetým odborníkem v oblasti střešních krytin, ocelových plechů a okapových systémů, opatřila své střešní krytiny ochrannou povrchovou úpravou s vysokou odolností proti UV záření, znečištěnému ovzduší a mechanickému poškození. Kromě povrchových úprav CLASSIC a ELITE nyní nabízí také systém povrchové úpravy Elite MAT. Ten zajistí vysokou barvenou stabilitu povrchu a perfektní vzhled krytin po dlouhou dobu. Nenadchne vás pouze příznivou cenou, ale také matnou povrchovou úpravou a protikorozní ochranou.

Nadstandardní kvalita

Tato inovovaná povrchová úprava je skvělým řešením pro majitele domů, kteří chtějí něco víc než jen standardní kvalitu, ale přitom mají omezené finanční možnosti. Tuto povrchovou úpravu lze pořídit za téměř totožnou cenu jako základní povrchovou úpravu CLASSIC. U střechy o ploše 200 m2 je rozdíl v ceně nepatrný – pouze 10 až 50 Kč za metr čtvereční oproti standardní verzi. Samozřejmě v závislosti na barevném odstínu, který si zákazník vybere. Vybírat může hned z pěti barevných variant – od cihlově červené po tmavě šedou. V přepočtu na celou střechu nezaplatí více než 10 000 Kč. Přitom získá kvalitnější povrchovou úpravu a také prodlouženou záruku na 20 let.

Samozřejmě můžete i nadále využívat povrchové úpravy CLASSIC i ELITE. Každá z nich dodá plechové střešní krytině pevnost, odolnost a bezchybný vzhled na dlouhá desetiletí. Kromě rodinných a bytových domů jsou vhodné také pro haly, průmyslové objekty a administrativní budovy.

Systémy povrchových úprav Lindab

CLASSIC

Nejčastěji využívaným systémem pro povrchovou úpravu je základní systém CLASSIC, který je k dostání v různých barevných variacích a matné a lesklé struktuře povrchu. Produkty vyrobené z materiálu s touto povrchovou úpravou jsou vhodné k opláštění skladů a administrativních i průmyslových budov. Cena je velmi příznivá a také patnáctiletá záruka potěší.

Elite Mat

Systém povrchových úprav Elite MAT pořídíte za velmi příznivou cenu. Střešní krytině poskytne vysokou ochranu a odolnost vůči UV záření a korozi. Díky tomu se životnost střechy prodlouží.

Barevná stabilita povrchové úpravy zajistí krytině dokonalý vzhled, který vydrží desítky let – v běžném prostředí i oblastech se znečištěným ovzduším. Je odolnější vůči mechanickému poškození než systém povrchových úprav CLASSIC a seženete ho v několika atraktivních odstínech. Záruku dostanete na 20 let.

ELITE

Systém povrchových úprav ELITE vyniká mimořádně dlouhou životností a odolností vůči mechanickému poškození, UV záření a korozi a zajistí dokonalé výsledky, vzhled i ochranu na řadu let. Odolá také prostředí se silně znečištěným ovzduším. Má četné využití – od trapézových plechů, taškových krytin a plechů, určených k mechanickému zpracování až po okapové systémy. Od společnosti Lindab dostanete na tuto povrchovou úpravu záruku až na 30 let.