Střecha jako víno

Česko je zemí rozhleden a vyhlídkových věží: jen za posledních pět let jich u nás bylo postaveno více než sto. Když na některou z nich vystoupáte a naskytne se vám pohled do dálky, vidíte, že tuzemské střechy jsou převážně červené – ve všech možných odstínech. Nezávisle na tom, zda jde o velké město či malou vesnici.

Červená patří k teplým barvám, které vyzařují radost, energii a optimismus. (Všimli jste si? Třeba střechy Paříže jsou při pohledu z Eiffelovky nebo Montmartru studeně šedé.) Možná i to je jeden z důvodů, proč nejen my sami, ale i spousta zahraničních turistů vnímá naši zemi jako líbeznou a příjemnou pro život. K červenosti českých střech historicky přispívalo i to, že tradiční střešní krytinou v Česku bývala pálená taška právě v různých odstínech této barvy. Přestože se v posledních letech na tuzemském trhu čím dál víc prosazují plechové střešní krytiny, červená stále zůstává v žebříčku oblíbenosti nejvýše. A protože v Lindabu ctíme tradice, máme nyní v akční nabídce nejen trapézové plechy, ale i střešní krytiny MEGA 40 a IDEAL 40 profilované právě do tvaru klasických skládaných tašek z prvotřídní švédské oceli. Jak jinak, než v tmavě červené, v povrchové úpravě Classic!

Střešní krytinu Lindab MEGA 40 v atraktivním románském stylu s výškou vlny 30 mm dnes pořídíte za velmi příznivou cenu 199 Kč (bez DPH) za 1 m2. A vůbec nejrozšířenější krytina Lindab na českém trhu – Lindab IDEAL 40 s výškou vlny 27 mm – je nyní k mání pouze za 209 Kč (bez DPH) za 1 m2. Obě se hodí na všechny typy budov se sklonem střechy od 14°.

To, co spojuje nejen naše trapézové plechy a střešní krytiny Lindab MEGA 40 a Lindab IDEAL 40 v akční nabídce, ale i všechny další krytiny, které nabízíme, je švédská kvalita za dostupné ceny, široká řada různých možností pro majitele moderních i historických domů, velmi dlouhá životnost střech prakticky bez údržby, přesnost zpracování, snadná a rychlá montáž a také ekologická nezávadnost: ocel je totiž téměř stoprocentně recyklovatelná. A v neposlední řadě i technická podpora: zajistíme vám kompletní dodávku tmavě červené střechy – od poradenství až po montáž. A vy si tak místo starostí s novou střechou budete moci v klidu otevřít láhev vína. Jak jinak, než – v době vinobraní – stylově červeného!