Rodinný dům s bonusem - elegantní rodinný dům s falcovanou krytinou a okapy od Lindabu

Dvoupodlažní dům o užitné ploše více než 150 m2dispozice 5+kk a je ideální pro rodinu s dětmi. Na první pohled zaujme moderním, neotřelým řešením: nečleněnou fasádou, velkými prosklenými plochami se stínícími prvky a půdorysem složeným ze dvou posunutých obdélníků. V přízemí se nachází obytná část s obývacím pokojem, kuchyní, spíží, technickou místností, samostatným WC a prostornou šatnou, přirozeně navazující na zádveří. Z obývacího pokoje se vstupuje na částečně krytou terasu, jako stvořenou pro relaxaci, posezení s rodinou a přáteli či grilování. V podkrovním patře jsou tři pokoje a koupelna.

Pro střechu domu je navržena falcovaná krytina Seamline. Pro zákazníky, kteří touží po vzhledu falcované krytiny, ale upřednostní méně ekonomicky náročné, přesto 100% funkční řešení lze využít krytinu Lindab SRP Click. Uvedená šedá barva samozřejmě není jediná, zájemci mohou vybírat ze 4 druhů povrchových úprav krytiny a celkem 17 barevných odstínů.

Tento projekt najdete v katalogu Náš dům architektonické kanceláře Křivka a je zařazen do nabídky programu RD s BONUSEM, vekteré jsou domy navrženy z konstrukčního systému YTONG a splňují požadavky výstavby od roku 2020 pro budovy s téměř nulovou spotřebou energie. K těmto typovým projektů lze získat dotaci až 28 435 Kč, což představuje 100% pořizovací ceny typového projektu rodinného domu. Na tento dům je možné získat typový projekt do 7 dní od objednání

Více informací o projektu najdete ZDE