Rekonstrukce s duší: nová střecha v románském stylu

Lindab se zabývá výrobou a prodejem střešních a okapových systémů z prvotřídní švédské oceli. Střešní krytina Mega v románském stylu se hodí jak na novostavby, tak i na starší budovy se sklonem střechy od 14˚. Vyniká vysokou životností, skvělou funkčností a překvapivě nízkou cenou. Barvu si můžete vybrat zcela podle svého vkusu a stylu vaší stavby – od hnědé až po tmavě šedou, anebo můžete, podobně jako rodina ze Svojku u Staré Paky, zvolit cihlově červenou.

Nová střecha za 4 týdny

Montáž střechy firmou NOVESTA ve Svojku u Staré Paky proběhla v souladu s očekáváním a přáním majitelů domu. Původní krov zůstal zachován, pouze se upravil, aby se na něj mohla položit vybraná střešní krytina.
Celá rekonstrukce střechy o přibližné ploše 250 m2 nezabrala více než čtyři týdny. Je to dáno tím, že je střecha kompaktní a s malým počtem prostupů.
Povrchová úprava Elite MAT, kterou majitelé zvolili, zajistí střeše odolnost vůči mechanickému poškození, vnějším vlivům, UV záření, extrémním teplotám i znečištěnému ovzduší. V nezměněném stavu tak vydrží celou řadu let bez nutnosti složitější údržby.
Z výsledku je patrné, že románský styl se netěší oblibě jen v jihoevropských horských oblastech, ale také v podhůří Krkonoš.

Nadstandardní záruka

Krytina Lindab Mega se vyrábí ze žárově pozinkovaného ocelového plechu, má tvar klasických střešních tašek a je pro ni typická výška vlny 30 mm a spíše ostřejší profilace. Její nízká hmotnost 5 kg/m2 z ní činí ideální materiál k rekonstrukci starších budov, protože zatěžuje krov daleko méně než běžná pálená taška. Nabízí se v několika povrchových úpravách – Classic, Elite MAT a Elite a 16 barvených odstínech. Podle toho, k jakému typu povrchové úpravy se přikloníte, vám společnost Lindab poskytne záruku od 15 do 30 let.

Základní povrchovou úpravu Classic seženete v běžných barvách jako cihlově červená, hnědá a tmavě šedá. Inovovanou povrchovou úpravu Eliter MAT, která představuje vyšší kvalitu, zase pořídíte například v hnědé, cihlově červené, tmavě šedé a černé.

Nyní krytinu Mega pořídíte v AKCI!!!