Hliníková falcovka Lindab Seamline. To nejlepší pro falcované krytiny.

 

Novinka léta 2020

Hliník má skvělé vlastnosti, tak proč z něho nemít vyrobenou střechu? Díky své nízké hmotnosti 2,30kg/m2 nezatěžuje krovy a spodní stavby. Tloušťka plechu je 0,7 nebo 0,8 mm, což je až o 30 % silnější materiál, než u běžných falcovaných krytin z ocelového plechu. Menší krycí šířka 425 mm v případě ALU 500 MAT představuje menší plochu mezi jednotlivými stojatými drážkami (falci) a tím omezuje přirozené vlnění plechu. V případě ALU PVDF zase vlnění omezuje nadstandardní tloušťka plechu 0,8 mm. Ačkoliv je vlnění plechu jeho přirozenou vlastností a nelze je 100% vyloučit, matný povrch a textura povrchových úprav hliníkových krytin Lindab snižuje viditelnost tohoto vlnění na minimum.

 

Vysoká kvalita, univerzální využití

 

Hliníková falcovka má univerzální využití. Skvěle se hodí na jednoduché i členité stavby, hravě si poradí i s oblouky, kopulemi a různě tvarovanými nástavbami.
S krytinou se lehce pracuje. Nevadí jí vysoké ani naopak nízké teploty. Díky velmi měkkému jádru plechu se dobře tvaruje a poskytuje tak neomezené možnosti pro kreativní architekturu střech a fasád. Minimální sklon střech je 5°.

Falcování je technologie střech nejodolnější proti zatečení a to nejen mezi plechovými, ale obecně mezi všemi typy střešních krytin, a to díky dvojitě uzavřené stojaté drážce.

 

 

 

 

 

Ekologické řešení

Pokud hledáte ekologické řešení, jste na správném místě. Hliník je opakovaně 100% recyklovatelný.  Díky svým super schopnostem má hliník velmi dlouhou životnost. Je nehořlavý, nerezne, dokonce se sám potahuje ochrannou vrstvou, která, když se náhodou poškodí, má schopnost se sama zatáhnout a uzavřít. Hliníková střecha tak nevyžaduje žádnou údržbu.

Hliníkové falcované krytiny nabízíme v několika atraktivních odstínech šedé, v černé, tmavě červené a hnědé barvě. Hliníkové krytiny Lindab mají matnou povrchovou úpravou s texturou, což zaručuje vysoký estetický a moderní vzhled.

 

 

 

Něco navíc vždy potěší

Pokud se rozhodnete pro hliníkovou falcovanou krytinu Lindab, součástí nabídky je možnost zapůjčení strojního vybavení na stavění falců i falcování. V případě zájmu Vám rádi drážky nastavíme a na stavbu doručíme již pásy pro falcování v potřebné délce.